Contact  +40 740 523 918 | +40 744 538 256 | asociatia@alex-damian.ro
Casuta Parintilor

  • Casuta Parintilor
    Azi 03.02.2020 am reusit sa facem comanda pentru 30 camere implantabile Celesite BabyPort si 20 pachete ace pentru aceste camere necesare pacientilor interanati la Pediatrie 2 sectia oncologie si Institutul Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuţă"  din Cluj Napoca. Total comnada 24.548 Ron.
    Multumim companiei Soft Vison pentru sprijinul oferit

    In timpul spitalizarii la noi in tara, Alex a suferit  mult si in ce priveste administrarea tratamentului cu citostatice. Montarea branulelor era un chin pentru el, mai ales ca pe perioada tratamentului de chimioterapie venele sunt mult mai sensibile si de cele mai multe ori era nevoie de multe intepaturi pentru montarea unei singure branule. In urma experientei din Franta am descoperit „banutii magici” si am decis sa aducem si în clinicile noastre de oncologie din Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara camerele implantabile și cele necesare pentru efectuarea acestor implanturi, am efectuat training-uri specifice pentru medicii chirurgi si asistente medicale cu sprijinul si implicarea companiei BBraun .
    Avantajele camerelor implantabile
     Cresterea calitatii vietii,minimilizarea traumelor fizicesi psihice ale copilului si familiei acestuia
     Usurinta si confort in timpul tratamentului
     Utilizare indelungata (ani)
     Implantare minim invaziva sub anestezie

    Dezavantaje
     Pericol de infectie daca nu sunt respectate masurile de igiena
     Costuri mai ridicate la consumabile
    Proiectul se deruleaza si in prezent. Colaboram cel mai des cu sectiile de oncologie din Cluj Napoca. Am reusit sa donam camere implantabile si ace speciale pentru aceste camere pana in acest moment (anul 2019) in valoare de 164.406 Ron.
    In decursul anilor am avut alaturi de noi firme si personae fizice care ne-au sprijinit in realizarea proiectului , voi aminti cateva dintre ele si imi voi cere iertare celor pe care i-am omis: FSA Sisteme de Asamblare, SoftVision ,DaVinci Ristaurante, GPV, Farmec, Fortech, Fresh Food Logistic, OPTD, UP Ciptronic, ArtDenta, Covidan Impex, Safeway International, Escorpion 707 Impex, Multiplex  Clasic, Vaida Dent, Massimo Movali, Asoc Misiunea Speranta, Primera Interiors, Class Fiscal Consulting, Softvision, TransDadu SRL etc.
     

    Mesaje



    Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
    Autentificati
    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    powered by